Kalle Salmela

Olen Physicrüen perustaja Kalle Salmela. Physicrüe on kokemukseni, koulutukseni ja visioni lopputulema.
Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK). Fyssarin peruskoulutuksen jälkeen olen toki käynyt lisäkoulutuksia, mainittakoon vaikka urheilufysioterapian peruskurssi (SUFT), functional movement screen (FMS) sertifiointi ja FRC mobility specialist koulutus, jonka menetelmiä käyttävät useat eri lajien ammattilaisseurat ympäri maailmaa. Parhaillaan suoritan myös Master of sport and exercise physioherapy (YAMK) opintoja. Luonnollisesti oma kilpaurheilutaustani jääkiekosta ja voimanostosta tuovat minulle laajaa näkemystä fyysisen harjoittelun osa-alueisiin.

Suurimmalla osalla asiakaskuntaani on jokin liikuntaan tai urheiluun liittyvä tavoite, jonka saavuttamista erilaiset kiputilat tai liikkuvuusongelmat haittaavat. Suuri osa työajastani menee urheiluseurojen ja joukkueiden kanssa työskennellessä aina pienistä pelaajista aikuisten edustusjoukkueisiin. Pidän myös koulutuksia, workshoppeja ja luentoja joukkueille ja valmentajille.

Yksilöasiakkaana lähtötasollasi tai liikuntataustallasi ei ole minulle kuitenkaan mitään merkitystä. Minulle tärkeintä on se, että sinulla on motivaatio tehdä töitä tavoitteesi saavuttamiseksi, olipa se sitten urheilussa tai yksinkertaisesti paremmassa arjen jaksamisessa.

Annan sinulle ohjeet ja työkalut tavoitteesi saavuttamiseksi, mutta varsinaisen työn teet sinä itse. Jos etsit pikatuloksia, en välttämättä ole oikea asiantuntija auttamaan. Sinulla on tavoite ja minun tehtäväni on antaa käyttöösi kaikki työkaluni tavoitteesi saavuttamiseksi.

Tervetuloa!
Kalle

Lauri Hietaharju

Opiskelen terveystieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistossa ja vastaanotollani voitkin olla varma siitä, että tehdyt valinnat perustuvat tuoreimpaan tutkimusnäyttöön, jota pyrin parhaimmalla mahdollisella tavalla soveltamaan käytäntöön.

Olen perehtynyt erityisen tarkasti jännevaivojen kuntoutukseen, urheilijoiden post-operatiiviseen kuntoutukseen ja lajin pariin palaamisen vaatimuksiin sekä erilaisten rasitusvammojen syntymekanismeihin. Lisäksi asiantuntemukseni yliolan lajien fysioterapiasta kasvaa tehdessäni graduani aiheesta.

Olet taustastasi riippumatta lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, jos olet valmis tekemään töitä oman hyvinvointisi eteen, koska terapiani perustuu pääosin aktiiviseen tekemiseen ja tarkan kuntoutus- tai harjoittelusuunnitelman laatimiseen yhteistyössä sinun kanssasi.

Tervetuloa!
Lauri