Kalle Salmela

Physicrüe on kokemukseni, koulutukseni ja visioni lopputulema.
Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK). Fyssarin peruskoulutuksen jälkeen olen toki käynyt lisäkoulutuksia, mainittakoon vaikka urheilufysioterapian peruskurssi (SUFT), functional movement screen (FMS) sertifiointi ja FRC mobility specialist koulutus, jonka menetelmiä käyttävät useat eri lajien ammattilaisseurat ympäri maailmaa. Luonnollisesti oma kilpaurheilutaustani jääkiekosta ja voimanostosta tuovat minulle laajaa näkemystä fyysisen harjoittelun osa-alueisiin.

Suurimmalla osalla asiakaskuntaani on jokin liikuntaan tai urheiluun liittyvä tavoite, jonka saavuttamista erilaiset kiputilat tai liikkuvuusongelmat haittaavat. Suuri osa työajastani menee urheiluseurojen ja joukkueiden kanssa työskennellessä aina pienistä pelaajista aikuisten edustusjoukkueisiin. Pidän myös koulutuksia ja workshoppeja fysiikkavalmennuksesta ja liikkuvuusharjoittelusta mm. valmentajille.

Yksilöasiakkaana lähtötasollasi tai liikuntataustallasi ei ole minulle kuitenkaan mitään merkitystä. Minulle tärkeintä on se, että sinulla on motivaatio tehdä töitä tavoitteesi saavuttamiseksi, olipa se sitten urheilussa tai yksinkertaisesti paremmassa arjen jaksamisessa.

Annan sinulle ohjeet ja työkalut tavoitteesi saavuttamiseksi, mutta varsinaisen työn teet sinä itse. Jos etsit pikatuloksia, en välttämättä ole oikea asiantuntija auttamaan. Sinulla on tavoite ja minun tehtäväni on antaa käyttöösi kaikki työkaluni tavoitteesi saavuttamiseksi.

Tervetuloa!
Kalle

Ville Saukonoja

Olen 25-vuotias Jyväskyläläinen hieroja. Valmistuin hierojaksi keväällä 2020 Oulun hieroja-akatemiasta. Työskentelen hierontatöiden lisäksi Jyväskylän Hockey Basessa. Harrastan vapaa-ajalla jääkiekkoa ja muita pallopelejä

Tarjoan sekä klassista- että urheiluhierontaa yrityksille ja yksityishenkilöille. Yrityksille tai ryhmille on järjestettävissä hierontakäyntejä myös teidän omiin toimitiloihin sopimushinnoin.

Tervetuloa!
Ville